Verwijzers

Hier vind je als verwijzer meer informatie over hoe te verwijzen naar Prima Voeding, kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief verwijzers van Prima Voeding en kan je een verwijsbrief downloaden.

 

Hoe te verwijzen

Als huisarts, tandarts of specialist kan je verwijzen naar Prima Voeding. Hiervoor kan je een eigen verwijsbrief schrijven of hieronder de verwijsbrief van Prima Voeding downloaden. Zo weet je zeker dat de diëtist alle gegevens heeft die belangrijk zijn voor de begeleiding van jouw patiënt. Op de verwijsbrief staan ook de contactgegevens van Prima Voeding, zo maakt iedereen makkelijk een afspraak.

Ben je een andere zorgverlener? Het is ook dan mogelijk om je klanten naar mij te verwijzen voor begeleiding. Door de directe toegang van de diëtist kan de klant ook zonder verwijsbrief terecht. In sommige gevallen wordt dit dan ook vergoed door de zorgverzekeraar. In andere gevallen moet de klant zelf de kosten betalen.

 

Verwijsbrief

Download hier de verwijsbrief van Prima Voeding.

 

Nieuwsbrief

Wil je de nieuwsbrief van Prima Voeding ontvangen per email ontvangen met daarin weetjes, feiten en laatste nieuws rondom gezonde voeding en leefstijl? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van Prima Voeding die elk kwartaal verstuurd wordt.

Voor inschrijven klik hier.

Uitschrijven voor de nieuwsbrief kan door onderin de nieuwsbrief op uitschrijven te klikken.