Actueel

Maak kennis met Prima Voeding

Praktijknieuws,Hoe blijf jij fit en gezond? Wij kunnen je helpen!

Praktijknieuws, donderdag 2 april 2020

Heb jij ook moeite om je normale eetritme en porties aan te houden? Doordat je later opstaat, de kinderen thuis zijn, je meer trek hebt, door onrust of verveling of je meer eet doordat je nu elke dag alle maaltijden met het hele gezin eet?

Wil je graag tips om je eetritme weer normaal te krijgen, weer normale porties te eten en te zorgen dat je fit en gezond blijft in de komende periode? Dan kunnen wij je helpen!

 

Speciaal hiervoor hebben w…

Lees verder »

Hoe fit te blijven tijdens de Coronacrisis?

Praktijknieuws, maandag 30 maart 2020

We lopen van slaapkamer naar de ontbijttafel en door naar de laptop. We werken thuis, dus stappen niet op de fiets, of lopen naar het openbaar vervoer en zelfs niet eens die paar stappen naar de auto. De lunchwandeling hebben we ook laten schieten, nu er geen collega’s zijn om mee een rondje te lopen. En naar het overleg op de 5e  met de trap, tsja, dat hoeft ook even niet. De kinderen hoeven ook niet meer naar en van school, BSO en sportlessen. …

Lees verder »

Ondersteuning collega's 2e lijn

Praktijknieuws, zaterdag 28 maart 2020

Beste collega-diëtisten,
We moeten er samen de schouders onder zetten om de zorg te leveren aan iedereen die dat nodig heeft. Ik wil dan ook benadrukken dat wij bereikbaar zijn en patiënten kan overnemen die normaal gesproken in de polikliniek gezien worden. Ook patiënten die ontslagen worden vanuit het ziekenhuis kunnen wij ondersteunen. De afspraken vervangen we door een telefonisch of videoconsult. We hebben dezelfde week nog ruimte voor een …

Lees verder »

Column: Gezond eten tijdens coronacrisis

Praktijknieuws, woendag 25 maart 2020

Liesbeth schreef haar 2e column voor Voeding Nu over hoe je gezond kan eten, terwijl je veel thuis bent.

Thuiswerken of thuis zijn van school, het brengt heel wat veranderingen met zich mee. Voor velen van ons is het dagelijkse ritme verstoord. En de lege schappen chips, chocolade, koekjes, snoep en andere snacks doen mij vermoeden dat er in veel huishoudens nu veel verleidingen aanwezig zijn. Hoe helpen wij onze cliënten hiermee om te gaan? …

Lees verder »

Column Liesbeth over de praktijkvoering in deze periode

Praktijknieuws, zaterdag 21 maart 2020

Liesbeth schrijft de komende periode een aantal columns voor Voeding Nu.
Ze deelt deze graag met jullie via deze weg. De eerste gaat over de invloed op de praktijkvoering van Prima Voeding. Later volgen er nog een aantal over wat we klanten momenteel adviseren rondom voeding en beweging. Lees je mee?
 

Corona en de diëtistenpraktijk
Liesbeth Smit-Verbruggen: Social distancing raakte me meteen

Donderdagmiddag kwam het bericht van versc…

Lees verder »

Update Coronavirus

Praktijknieuws, donderdag 19 maart 2020

De laatste dagen waren voor mij en mijn team hectisch. Op zondagmiddag besloot ik om onze (vaak ook kwetsbare) klanten, Samantha, Burcu, Lisa en mijzelf en mijn gezin te willen beschermen tegen de gevolgen van het coronavirus en daarnaast ook actie te ondernemen richting Flatten the curve (een filmpje dat mij echt aangreep) en dat je hier terug kan kijken.

Wij werken gewoon door, maar op een andere manier en dat is voor iedereen aanpassen. En wa…

Lees verder »

Update Coronavirus zondag 15 maart

Praktijknieuws, zondag 15 maart 2020

Inmiddels is wel duidelijk dat de situatie rondom het Coronavirus ons allen raakt. Allereerst willen we jou en je naasten dan ook veel succes toewensen met het behouden van de gezondheid, eventuele zorgen rondom werk enz.

Vandaag hebben wij besloten om alle afspraken om te zetten in telefonische consulten of via beeldbellen in ieder geval tot en met 5 april 2020. Hiermee proberen wij eraan bij te dragen verspreiding van het virus, waar het kan t…

Lees verder »

Update Coronavirus

Praktijknieuws, donderdag 12 maart 2020

Vandaag zijn er nieuwe maatregelen afgekondigd rondom het Coronavirus. Ook wij willen verspreiding zoveel mogelijk beperken. Huisbezoeken zullen wij omzetten in telefonische consulten, omdat het hier vaak gaat om kwetsbare mensen.

Onze spreekuren zullen gewoon doorgang blijven vinden. Ook om lange wachttijden voor jou, op termijn, te voorkomen. Wel bieden we aan om afspraken telefonisch of via Skype te kunnen laten doorgaan. Wil je je afspraak …

Lees verder »

Coronavirus maatregelen

Praktijknieuws, donderdag 5 maart 2020

Ook in onze praktijk hebben wij op advies van het RIVM maatregelen genomen om het Coronavirus zo min mogelijk te verspreiden.
Wij zullen tot nader order geen handen geven om besmetting te beperken. Daarnaast vragen wij je om de afspraak (minimaal 24 uur van tevoren) af te zeggen indien je koorts hebt en daarbij luchtwegklachten, zoals hoesten.

Bedankt voor je begrip.


 

Lees verder »

Welkom Lisa

Praktijknieuws, dinsdag 4 februari 2020

Vanaf 3 februari tot en met 12 juni 2020 komt Lisa stage lopen in onze praktijk. ZIj wordt begeleid door Samantha en Liesbeth en is dan ook het meest te vinden op onze locaties in Voorburg.

Daarnaast is zij ook op de locatie Rijswijkseplein en de Stationsweg in Den Haag te vinden.

We wensen Lisa veel plezier bij Prima Voeding.

Lees verder »

Welkom Burcu

Praktijknieuws, zaterdag 1 februari 2020

Sinds 3 weken is Burcu Barut werkzaam in onze praktijk. Zij zal Aletta Winter haar werkzaamheden vervangen. Je vindt Burcu op onze locaties aan de Zuidlarenstraat, De Dreef, Calandstraat en de Goudenregenstraat in Den Haag en aan de Raadhuisstraat in Voorburg.

Wil je meer weten over Burcu? Klik dan hier.

Wij wensen Burcu veel plezier in haar werkzaamheden voor Prima Voeding.

Lees verder »

Praktijk gesloten

Praktijknieuws, dinsdag 21 januari 2020

Op 30 januari zijn wij door scholing en vakantie telefonisch niet bereikbaar. Je kan wel mailen naar info@primavoeding.nl en dan krijg je 31 januari weer antwoord op je vraag.

 

Lees verder »

Praktijknieuws, vrijdag 20 december 2019

Lees verder »

Praktijk gesloten

Praktijknieuws, vrijdag 20 december 2019

Wij zijn gesloten van 21 december tot en met 1 januari. Wij zijn in deze periode ook niet telefonisch bereikbaar. Je kan de voicemail inspreken of ons een bericht sturen per e-mail via info@primavoeding.nl.

We zien iedereen graag weer in het nieuwe jaar in goede gezondheid.

 

Lees verder »

Bekijk oudere berichten in het archief »