Kieskeurige eter? Gratis e-book!

Met tips om van jouw kind (2 tot en met 10 jaar) een goede eter te maken.


Download
e-book »

Actueel

Maak kennis met Prima Voeding

Praktijknieuws,Spelregels voor afspraken op locatie

Praktijknieuws, woendag 13 mei 2020

Wij zijn heel blij weer te mogen starten met het ontvangen van klanten op onze locaties. Echter moeten we voldoen aan een aantal richtlijnen om jullie veilig te kunnen ontvangen en daarom hebben we spelregels opgesteld.

We sturen deze vooraf de afspraak aan iedereen per e-mail toe. Daarnaast is het natuurlijk ook nog altijd mogelijk om afspraken telefonisch of via beeldbellen te doen. Wij nemen weer vooraf contact met je op om de voorkeur te bes…

Lees verder »

Nog 1 weekje thuis

Praktijknieuws, vrijdag 8 mei 2020

Wij werken nog een weekje thuis.
Ondanks dat wij weer op locatie aan de slag mogen vanaf 11 mei hebben wij nog even tijd nodig om alles veilig te maken om jullie weer te ontvangen. Vanaf 18 mei openen de meeste van onze locaties weer de deuren. Als je een afspraak hebt wordt je vooraf gebeld. Je kan er ook nog voor kiezen om ons telefonisch of via beeldbellen te spreken.
We houden je op de hoogte.
 

Lees verder »

De diëtistenpraktijk op 1,5 meter? Nog veel vragen te beantwoorden

Praktijknieuws, maandag 27 april 2020

28 april voelde, tot dinsdag (21 april), voor mij als de dag van je uitgerekende datum, wanneer je een kind verwacht. Je weet wel dat heel weinig kinderen op die datum geboren worden, maar toch heb je wel grote verwachtingen voor die dag en is dat de dag waar je naartoe werkt.

Afgelopen dinsdag werd ook weer duidelijk dat je in deze coronacrisis niet te veel kan richten op een bepaalde datum. En natuurlijk wist ik wel dat we op 28 april niet wee…

Lees verder »

Update Coronavirus 22 april

Praktijknieuws, woendag 22 april 2020

Naar aanleiding van de weer verlengde maatregelen vanwege het coronavirus zetten wij alle afspraken om in telefonische consulten of via beeldbellen in ieder geval tot en met 20 mei 2020. Dit betekent dat de afspraak over het algemeen op dezelfde dag en tijd blijft staan.Wij nemen ruim voor je afspraak contact hierover met je op.

Wij missen jullie en begrijpen heel goed dat jullie weer graag op locatie met ons willen praten en willen wegen. Wij…

Lees verder »

Webinar gezond en zonder extra kilo's de coronacrisis door

Praktijknieuws, donderdag 16 april 2020

Webinar op 22 april om 14 uur en 23 april om 20 uur. Meld je nu aan!

Is jouw eetritme ook in de war vanwege thuis werken, de kinderen thuis of omdat je eenzaam bent in deze coronatijd? Of beweeg je minder door dichte sportscholen, sportclubs en doordat het onaantrekkelijk is om naar buiten te gaan?

Voel je allerlei emoties en eet je daardoor makkelijker een ongezond tussendoortje? Of is het gezellig om samen met het gezin te eten en pak…

Lees verder »

Praktijk gesloten op feestdagen

Praktijknieuws, vrijdag 10 april 2020

Vanwege de feestdagen in het voorjaar is de praktijk de volgende dagen gesloten en telefonisch niet bereikbaar op:

Maandag 13 april 2020 (2e Paasdag)
Maandag 27 april 2020 (Koningsdag)
Donderdag 21 mei 2020 (Hemelvaartsdag)
Maandag 1 juni 2020 (2e Pinksterdag)

Je kan ons wel mailen via info@primavoeding.nl. De mail wordt dat op de dag erna beantwoord. 

Fijne dagen! 

Lees verder »

Update Corona en spreekuur

Praktijknieuws, maandag 6 april 2020

Naar aanleiding van de verlengde maatregelen vanwege het coronavirus zetten wij alle afspraken om in telefonische consulten of via beeldbellen in ieder geval tot en met 28 april 2020. Dit betekent dat de afspraak over het algemeen op dezelfde dag en tijd blijft staan.

Wij nemen ruim voor je afspraak contact hierover met je op.

Het is nog altijd mogelijk om een intake in te plannen in deze periode. Ook deze wordt telefonisch of beeldbellen ge…

Lees verder »

Hoe blijf jij fit en gezond? Wij kunnen je helpen!

Praktijknieuws, donderdag 2 april 2020

Heb jij ook moeite om je normale eetritme en porties aan te houden? Doordat je later opstaat, de kinderen thuis zijn, je meer trek hebt, door onrust of verveling of je meer eet doordat je nu elke dag alle maaltijden met het hele gezin eet?

Wil je graag tips om je eetritme weer normaal te krijgen, weer normale porties te eten en te zorgen dat je fit en gezond blijft in de komende periode? Dan kunnen wij je helpen!

 

Speciaal hiervoor hebben w…

Lees verder »

Hoe fit te blijven tijdens de Coronacrisis?

Praktijknieuws, maandag 30 maart 2020

We lopen van slaapkamer naar de ontbijttafel en door naar de laptop. We werken thuis, dus stappen niet op de fiets, of lopen naar het openbaar vervoer en zelfs niet eens die paar stappen naar de auto. De lunchwandeling hebben we ook laten schieten, nu er geen collega’s zijn om mee een rondje te lopen. En naar het overleg op de 5e  met de trap, tsja, dat hoeft ook even niet. De kinderen hoeven ook niet meer naar en van school, BSO en sportlessen. …

Lees verder »

Ondersteuning collega's 2e lijn

Praktijknieuws, zaterdag 28 maart 2020

Beste collega-diëtisten,
We moeten er samen de schouders onder zetten om de zorg te leveren aan iedereen die dat nodig heeft. Ik wil dan ook benadrukken dat wij bereikbaar zijn en patiënten kan overnemen die normaal gesproken in de polikliniek gezien worden. Ook patiënten die ontslagen worden vanuit het ziekenhuis kunnen wij ondersteunen. De afspraken vervangen we door een telefonisch of videoconsult. We hebben dezelfde week nog ruimte voor een …

Lees verder »

Column: Gezond eten tijdens coronacrisis

Praktijknieuws, woendag 25 maart 2020

Liesbeth schreef haar 2e column voor Voeding Nu over hoe je gezond kan eten, terwijl je veel thuis bent.

Thuiswerken of thuis zijn van school, het brengt heel wat veranderingen met zich mee. Voor velen van ons is het dagelijkse ritme verstoord. En de lege schappen chips, chocolade, koekjes, snoep en andere snacks doen mij vermoeden dat er in veel huishoudens nu veel verleidingen aanwezig zijn. Hoe helpen wij onze cliënten hiermee om te gaan? …

Lees verder »

Column Liesbeth over de praktijkvoering in deze periode

Praktijknieuws, zaterdag 21 maart 2020

Liesbeth schrijft de komende periode een aantal columns voor Voeding Nu.
Ze deelt deze graag met jullie via deze weg. De eerste gaat over de invloed op de praktijkvoering van Prima Voeding. Later volgen er nog een aantal over wat we klanten momenteel adviseren rondom voeding en beweging. Lees je mee?
 

Corona en de diëtistenpraktijk
Liesbeth Smit-Verbruggen: Social distancing raakte me meteen

Donderdagmiddag kwam het bericht van versc…

Lees verder »

Update Coronavirus

Praktijknieuws, donderdag 19 maart 2020

De laatste dagen waren voor mij en mijn team hectisch. Op zondagmiddag besloot ik om onze (vaak ook kwetsbare) klanten, Samantha, Burcu, Lisa en mijzelf en mijn gezin te willen beschermen tegen de gevolgen van het coronavirus en daarnaast ook actie te ondernemen richting Flatten the curve (een filmpje dat mij echt aangreep) en dat je hier terug kan kijken.

Wij werken gewoon door, maar op een andere manier en dat is voor iedereen aanpassen. En wa…

Lees verder »

Update Coronavirus zondag 15 maart

Praktijknieuws, zondag 15 maart 2020

Inmiddels is wel duidelijk dat de situatie rondom het Coronavirus ons allen raakt. Allereerst willen we jou en je naasten dan ook veel succes toewensen met het behouden van de gezondheid, eventuele zorgen rondom werk enz.

Vandaag hebben wij besloten om alle afspraken om te zetten in telefonische consulten of via beeldbellen in ieder geval tot en met 5 april 2020. Hiermee proberen wij eraan bij te dragen verspreiding van het virus, waar het kan t…

Lees verder »

Bekijk oudere berichten in het archief »