Goedevoornemens volhouden?

Gratis e-book met vijf van onze beste tips om van jouw voornemens een succes te maken.


Download
e-book »

Kieskeurige eter? Gratis e-book!

Met tips om van jouw kind (2 tot en met 10 jaar) een goede eter te maken.


Download
e-book »

Kinderafdeling Prima Voeding gelanceerd!

vrijdag 22 maart 2019

Vandaag is Prima Voeding Junior, de kinderafdeling van Prima Voeding, speciaal voor de begeleiding van kinderen van 0-12 jaar gelanceerd!

Binnen deze afdeling van Prima Voeding bundelen we 18 jaar ervaring in het begeleiden van kinderen. Zowel Liesbeth als Sarah zijn kinderdiëtist en werken dagelijks met kinderen. Met de lancering van onze kinderafdeling zorgen we dat al onze kennis samenkomt.

Voor Liesbeth is dit een langgekoesterde wens die uitkomt.
Liesbeth: "Ik vind elke klant in onze praktijk leuk om te begeleiden, want ik houd van coachen naar een gezonde leefstijl, maar voor kinderen heb ik echt een zwak. Ook toen ik zelf nog geen kinderen had vond ik dit zo'n leuke doelgroep. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. En nu ik zelf moeder ben, merk ik dat ik echt goed kan levellen met de ouders van de kinderen die ik begeleid. Want tenslotte moeten ze het samen doen".

Ook Sarah geeft aan dat zij energie krijgt van het enthousiasme van kinderen. En zelfs Charlotte, de diëtist in opleiding in onze praktijk, zie je ontspannen als ze met kinderen aan de slag gaat.

Natuurlijk blijven we ook jongeren (13-18 jaar) en volwassenen begeleiden met evenveel passie en plezier naast het werk binnen Prima Voeding Junior. Want Prima Voeding, voor jongeren en volwassenen, is tenslotte Liesbeth haar eerste "kindje"

 Meer berichten