Kieskeurige eter? Gratis e-book!

Met tips om van jouw kind (2 tot en met 10 jaar) een goede eter te maken.


Download
e-book »

Thema van de maand: Koolhydraatbeperkt dieet

donderdag 2 mei 2019

Een koolhydraatbeperkt dieet is van belang bij Diabetes en heeft de beste wetenschappelijke onderbouwing (volgens de American Diabetes Association (ADA)). Daarom begeleiden wij al een aantal jaar mensen met behulp van een koolhydraatbeperkt voedingspatroon. Dit doen wij volgens de methode van Grip op Koolhydraten (GOK). Wij vinden dit een hele fijne methode, omdat je ook dagelijks op 1 moment koolhydraten mag eten. Ofwel het koolhydraten uur.

Een koolhydraatbeperkt voedingspatroon geeft goede resultaten voor mensen met (pre)Diabetes. Maar ook als je wil afvallen kan je starten met een koolhydraatbeperkt voedingspatroon.

Deze maand staat bij ons in het teken van koolhydraatbeperkte voeding/GOK.
Onze diëtist in opleiding, Charlotte, heeft onlangs 2 weken zelf Grip op Koolhydraten gevolgd. Zij zal deze maand haar ervaring delen. Ook zullen we een aantal GOK recepten via Facebook met jullie delen.

En wil je starten met het eten van minder koolhydraten en kan je daar hulp bij gebruiken? Maak dan een afspraak bij Sarah of Liesbeth. Zij zijn beiden opgeleid in de Grip op Koolhydraten methode.Meer berichten