Goedevoornemens volhouden?

Gratis e-book met vijf van onze beste tips om van jouw voornemens een succes te maken.


Download
e-book »

Kieskeurige eter? Gratis e-book!

Met tips om van jouw kind (2 tot en met 10 jaar) een goede eter te maken.


Download
e-book »

Update Coronavirus

donderdag 19 maart 2020

De laatste dagen waren voor mij en mijn team hectisch. Op zondagmiddag besloot ik om onze (vaak ook kwetsbare) klanten, Samantha, Burcu, Lisa en mijzelf en mijn gezin te willen beschermen tegen de gevolgen van het coronavirus en daarnaast ook actie te ondernemen richting Flatten the curve (een filmpje dat mij echt aangreep) en dat je hier terug kan kijken.

Wij werken gewoon door, maar op een andere manier en dat is voor iedereen aanpassen. En wat ontvangen we een hoop begrip van onze klanten. Ontzettend fijn voor ons en ook belangrijk voor het kunnen doordraaien binnen de praktijk.

Heb je darmklachten, ondergewicht, coeliakie, voedselallergie, eet je kind slecht, heeft je kind ondergewicht, wil je een betere weerstand of andere zaken waarvoor je coaching wil op het gebied van voeding en leefstijl?  Maak dan nu gewoon die afspraak. Wellicht heb je wat meer tijd om alvast een goede start te maken met veranderingen in je voedings- en beweegpatroon. En daardoor minder klachten te ervaren, aan te sterken of gezond blijven. Maak gerust een afspraak bij 1 van onze diëtisten. We zorgen ervoor dat je dezelfde diëtist spreekt als waar je na 6 april weer op de locatie kan komen.

Daarnaast merken we dat er veel veranderingen zijn in ritmes en schema's door het vele thuis zijn. Wat weer zorgt voor het lastiger kunnen halen van doelen rondom voeding en beweging. We willen jullie daar graag bij coachen. We doen dit als we jullie persoonlijk spreken, via deze website en via onze Facebook pagina's en Instagram (Prima Voeding en Prima Voeding Junior).

Zorg goed voor jezelf en elkaar.

Liesbeth, Samantha, Burcu en Lisa

 Meer berichten