Goedevoornemens volhouden?

Gratis e-book met vijf van onze beste tips om van jouw voornemens een succes te maken.


Download
e-book »

Kieskeurige eter? Gratis e-book!

Met tips om van jouw kind (2 tot en met 10 jaar) een goede eter te maken.


Download
e-book »

Update Coronavirus 22 april

woendag 22 april 2020

Naar aanleiding van de weer verlengde maatregelen vanwege het coronavirus zetten wij alle afspraken om in telefonische consulten of via beeldbellen in ieder geval tot en met 20 mei 2020. Dit betekent dat de afspraak over het algemeen op dezelfde dag en tijd blijft staan.Wij nemen ruim voor je afspraak contact hierover met je op.

Wij missen jullie en begrijpen heel goed dat jullie weer graag op locatie met ons willen praten en willen wegen. Wij ondersteunen graag de zorg voor de Coronapatiënten en beschermen onze kwetsbare klanten, daarom kunnen wij nog niet op de normale manier aan de slag. Wij zullen de komende periode ook benutten om na te denken over hoe wij de verdere zorg kunnen gaan vormgeven als de maatregelen versoepeld zullen worden.

Het is nog altijd mogelijk om een intake in te plannen in deze periode. Ook deze wordt telefonisch of beeldbellen gedaan. 

Bovenstaande maatregelen zijn op dit moment helaas nodig om de verspreiding van het virus te voorkomen. Wij rekenen op je begrip en medewerking!

Daarnaast blijven onze normale spelregels gelden dat minimaal 24 uur vooraf afgezegd dient te worden als de afspraak niet door kan gaan om een bepaalde reden.

Mocht je vragen hebben, mail ons bij voorkeur via info@primavoeding.nl.

Zorg goed voor jezelf en de ander!Meer berichten