Goedevoornemens volhouden?

Gratis e-book met vijf van onze beste tips om van jouw voornemens een succes te maken.


Download
e-book »

Kieskeurige eter? Gratis e-book!

Met tips om van jouw kind (2 tot en met 10 jaar) een goede eter te maken.


Download
e-book »

Onze kinderdiëtisten

Als moeder van drie kinderen (2010, 2012 en 2014) weet ik heel goed wat de problemen met eten kunnen zijn en hoe je daarmee omgaat. Ik vind de onbevangenheid van kinderen en hun aanpassingsvermogen aan nieuwe situaties geweldig om te zien. En daarnaast help ik graag andere ouders in hun zoektocht naar een gezond voedingspatroon voor hun kind. Ik ga voor plezier aan de eettafel!

Ik ben Liesbeth Smit-Verbruggen, kinderdiëtist en allergiediëtist.

In 2003 heb ik mijn diploma tot diëtist gehaald aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. Sindsdien ben ik werkzaam geweest als diëtist bij twee thuiszorgorganisaties en bij een facilitair bedrijf. In december 2012 ben ik met veel plezier gestart met mijn eigen praktijk Prima Voeding. In maart 2019 is de kinderafdeling van Prima Voeding, Prima Voeding Junior, daaraan toegevoegd.
We hebben zoveel kennis over voeding voor kinderen bij Prima Voeding, die wil ik graag wijd verspreiden om zoveel mogelijk kinderen en hun ouders te kunnen helpen via Prima Voeding Junior.

Liesbeth is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Wil je meer weten over haar opleidingen? Klik dan hier.

Wist je dat we bij Prima Voeding ook jongeren (vanaf 12 jaar) en volwassenen helpen? Klik hier voor meer informatie.

 

Kinderen zijn eerlijk, dat maakt ze zo leuk. Maar ook kinderen ontwikkelen bepaalde gewoontes en problemen met eten en drinken. Ze worden ouder en krijgen een eigen wil of lichamelijke problemen en hierdoor kunnen uitdagingen ontstaan. Ik help graag kinderen en hun ouders door samen te zoeken naar de beste oplossing(en). Ik geef daarbij een advies op maat. Elk kind en elk gezin is immers anders.

Ik ben Samantha Boymans, kinderdiëtist.

In 2016 heb ik mijn diploma tot diëtist gehaald aan De Haagse Hogeschool. Sindsdien heb ik op verschillende plekken in Den Haag als diëtist gewerkt. In februari 2020 heb ik de Post HBO opleiding kindervoeding en kinderdiëtetiek afgerond. Onderdeel van deze opleiding was het actief begeleiden van kinderen en hun ouders naar het juiste voedingspatroon.

Samantha is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Wil je meer weten over haar opleiding? Klik dan hier.

 

Oppassen op nichtjes en neefjes doe ik regelmatig, wat ik super leuk vind! Daardoor zie ik geregeld hoe moeilijk het kan zijn met kinderen rondom het eten. Daarom wil ik mij graag verder verdiepen in kinderen en voeding, omdat het werken met kinderen mij voldoening geeft. Via Prima Voeding Junior probeer ik kinderen samen met de ouders te helpen door naar de juiste oplossing(en) te zoeken.

Ik ben Burcu Barut, kinderdiëtist in opleiding. In April 2019 heb ik mijn diploma tot diëtist gehaald aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. Sindsdien heb ik in Rotterdam en Den Haag als diëtist gewerkt, óók met kinderen. In maart start ik met de Post HBO opleiding kindervoeding en kinderdiëtetiek. Voor de zomervakantie 2020 zal ik deze opleiding afronden. (Vanwege corona wordt dit voorjaar 2021)

Burcu is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Wil je meer weten over haar opleiding? Klik dan hier.

 

 
Ik pas regelmatig op, waardoor ik heb ervaren hoe lastig een gezond voedingspatroon voor kinderen kan zijn. Gedurende mijn opleiding en stage heb ik gemerkt dat ik het begeleiden van kinderen heel leuk vind. Elk kind en gezin is anders, ik help daarom graag ouders en kinderen in hun zoektocht naar het juiste voedingspatroon voor hen.

Ik ben Lisa Maquelin, diëtist en kinderdiëtist in opleiding. In het voorjaar van 2020 heb ik mijn diploma gehaald aan de Haagse Hogeschool na een stage van 20 weken bij Prima Voeding. Hiervoor heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond. Ik vind het erg leuk om nu als diëtist aan de slag te kunnen bij Prima Voeding.

Lisa is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Wil je meer weten over haar opleiding? Klik dan hier.Alle kinderdiëtisten van Prima Voeding Junior hebben de post HBO kindervoeding en kinderdiëtetiek afgerond.
Indien de kinderdiëtist nog in opleiding is, dan wordt ze intensief begeleid door ervaren collega's en is ze gestart met de post HBO kindervoeding en kinderdiëtetiek.