Onze kinderdiëtisten

Als moeder van drie kinderen (2010, 2012 en 2014) weet ik heel goed wat de problemen met eten kunnen zijn en hoe je daarmee omgaat. Ik vind de onbevangenheid van kinderen en hun aanpassingsvermogen aan nieuwe situaties geweldig om te zien. En daarnaast help ik graag andere ouders in hun zoektocht naar een gezond voedingspatroon voor hun kind. Ik ga voor plezier aan de eettafel!

Ik ben Liesbeth Smit-Verbruggen, kinderdiëtist en allergiediëtist.

In 2003 heb ik mijn diploma tot diëtist gehaald aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. Sindsdien ben ik werkzaam geweest als diëtist bij twee thuiszorgorganisaties en bij een facilitair bedrijf. In december 2012 ben ik met veel plezier gestart met mijn eigen praktijk Prima Voeding. In maart 2019 is de kinderafdeling van Prima Voeding, Prima Voeding Junior, daaraan toegevoegd.
We hebben zoveel kennis over voeding voor kinderen bij Prima Voeding, die wil ik graag wijd verspreiden om zoveel mogelijk kinderen en hun ouders te kunnen helpen via Prima Voeding Junior.

Liesbeth is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Wil je meer weten over haar opleidingen? Klik dan hier.

Wist je dat we bij Prima Voeding ook jongeren (vanaf 12 jaar) en volwassenen helpen? Klik hier voor meer informatie.

 

Als moeder weet ik dat adviezen soms lastiger zijn uit te voeren dan er wordt gezegd. Voor mij, als kinderdiëtist, is het belangrijk om echt te luisteren naar wat er past in jouw gezin. Ieder kind is anders en het hierop inspelen vind ik het leukste aan mijn vak. We gaan er samen voor zorgen dat de doelen worden bereikt. Kinderen komen met plezier naar de afspraak en gaan enthousiast aan de slag met de opdrachtjes.

Ik ben Aletta Winter en sinds 2016 werkzaam als kinderdiëtist, ieder kind heeft zijn eigen uitdagingen en dat vind ik ontzettend leuk.

  

Aletta is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Wil je meer weten over haar opleidingen? Klik dan hier.

Kinderen zijn eerlijk, dat maakt ze zo leuk. Maar ook kinderen ontwikkelen bepaalde gewoontes en problemen met eten en drinken. Ze worden ouder en krijgen een eigen wil of lichamelijke problemen en hierdoor kunnen uitdagingen ontstaan. Ik help graag kinderen en hun ouders door samen te zoeken naar de beste oplossing(en). Ik geef daarbij een advies op maat. Elk kind en elk gezin is immers anders.

Ik ben Samantha Boymans, kinderdiëtist in opleiding.

In 2016 heb ik mijn diploma tot diëtist gehaald aan De Haagse Hogeschool. Sindsdien heb ik op verschillende plekken in Den Haag als diëtist gewerkt. In oktober start ik met de Post HBO opleiding kindervoeding en kinderdiëtetiek. In het voorjaar van 2020 zal ik deze opleiding afronden.

Samantha is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Wil je meer weten over haar opleiding? Klik dan hier.

 

Alle kinderdiëtisten van Prima Voeding Junior hebben de post HBO scholing kindervoeding en kinderdiëtiek gevolgd en volgen jaarlijks scholingen rondom kinderen en voeding.