Onze kinderdiëtisten

Als moeder van drie kinderen (2010, 2012 en 2014) weet ik heel goed wat de problemen met eten kunnen zijn en hoe je daarmee omgaat. Ik vind de onbevangenheid van kinderen en hun aanpassingsvermogen aan nieuwe situaties geweldig om te zien. En daarnaast help ik graag andere ouders in hun zoektocht naar een gezond voedingspatroon voor hun kind. Ik ga voor plezier aan de eettafel!

Ik ben Liesbeth Smit-Verbruggen, kinderdiëtist en allergiediëtist.

In 2003 heb ik mijn diploma tot diëtist gehaald aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. Sindsdien ben ik werkzaam geweest als diëtist bij twee thuiszorgorganisaties en bij een facilitair bedrijf. In december 2012 ben ik met veel plezier gestart met mijn eigen praktijk Prima Voeding. In maart 2019 is de kinderafdeling van Prima Voeding, Prima Voeding Junior, daaraan toegevoegd.
We hebben zoveel kennis over voeding voor kinderen bij Prima Voeding, die wil ik graag wijd verspreiden om zoveel mogelijk kinderen en hun ouders te kunnen helpen via Prima Voeding Junior.

Liesbeth is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Wil je meer weten over haar opleidingen? Klik dan hier.

Wist je dat we bij Prima Voeding ook jongeren (vanaf 12 jaar) en volwassenen helpen? Klik hier voor meer informatie.

 

 

Ik vind het mooi om kinderen iets bij te brengen over gezonde voeding, omdat dit bijdraagt aan hun gezondheid. Ook op latere leeftijd. Ik haal veel energie uit het enthousiasme van kinderen.

Mijn naam is Sarah van Teijlingen, kinderdiëtist.

In juli 2017 heb ik mijn diploma Voeding en Diëtetiek behaald aan De Haagse Hogeschool. En sinds voorjaar 2018 mag ik mij officieel kinderdiëtist noemen. Na het behalen van mijn diploma heb ik in verschillende diëtistenpraktijken gewerkt in Leiden en Den Haag.

Vanaf oktober 2017 ben ik werkzaam bij diëtistenpraktijk Prima Voeding. Ik begeleid u met veel plezier met het bereiken van jouw doelen. Persoonlijk voedings- en leefstijladvies om jouw eetpatroon en leefstijl te verbeteren vind ik erg belangrijk.

Daarnaast eet ik vegetarisch en kan ik kinderen een gezonde voeding adviseren zonder of met vlees, waarbij ik kan putten uit eigen ervaring.

Sarah is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Wil je meer weten over haar opleiding? Klik dan hier.

Alle kinderdiëtisten van Prima Voeding Junior hebben de post HBO scholing kindervoeding en kinderdiëtiek gevolgd en volgen jaarlijks scholingen rondom kinderen en voeding.