Samenwerking

Prima Voeding werkt samen met de volgende zorgverleners en bedrijven:

 

 

Praktijk voor oefentherapie Akkermans:

 

 

Fysiotherapie Benno Plus:

Mijn naam is Benno Plus, ik ben fysiotherapeut sinds 2001, afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden. Tevens ben ik Osteopaat in opleiding en heb ik door de jaren heen verschillende specialisaties opgebouwd.  

Mijn behandelwijze is persoonlijk en holistisch. Dat wil zeggen dat ik me niet alleen richt op de klacht, maar vooral ook op de oorzaak achter de klacht. De behandeling is volledig hands-on, ofwel manueel. Ik zal de fysiotherapiebehandeling uitvoeren met mijn handen en daarnaast oefeningen gebruiken om houding en beweging te optimaliseren.

De fysiotherapie is voornamelijk gericht op het behandelen van wervelkolom- en gewrichtsklachten, (sport)blessures & chronische aandoeningen, waar nodig d.m.v. dry needling. Bij alle behandelingen staat de relatie van de klacht tot alle structuren van het gehele lichaam centraal.

Naast mijn eigen praktijk werk ik in Zoetermeer bij Goudenhart, alwaar ik mij richt op revalidatiefysiotherapie.

In mijn vrije tijd doe ik aan voetbal, hardlopen, squash en fitness.

 

Fysiotherapiepraktijk Leo Lobregt:

 

Bureau Klasse Kraamzorg:


  
Bureau Klasse Kraamzorg

 

 

 

 

 

Kraamzorg Mama:

Kraamzorg Mama is een kraambureau dat al jaren goed aangeschreven staat bij cliënten, verloskundigen en alle zorgverzekeraars. Na inschrijving bij Kraamzorg Mama ontvang je een gratis Mama Pas waarmee je kortingen ontvangt bij diverse winkels en dienstverleners. Ook bij Prima Voeding ontvang je op diverse diensten 15% korting met deze pas. Voor meer informatie klik hier.

 

Mama Verwenbon:

De mamaverwenbon is opgezet om alle (aanstaande) moeders een moment voor zichzelf te laten ervaren. Met een mamaverwenbon kan een activiteit worden gekocht bij hen in de buurt, wellicht zelfs aan huis. Al onze partners houden zich bezig met zwangeren en nieuwe moeders en leveren de beste zorg voor hen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De aanstaande moeder kan zelf kiezen van welke dienst ze gebruik wil maken op www.mamaverwenbon.nl Ook bij Prima  Voeding kan je de bon gebruiken.
 

Het leukste cadeau om te geven aan je zwangere of zojuist bevallen vriendin/zus/partner of collega!

 

Proefhuys:

De speciaalzaak voor wijnen, Hollandse- en buitenlandse kazen, noten en zuidvruchten.
 
In ons uitgebreide assortiment vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Kunt u het niet vinden? Wij helpen u graag met zoeken. Naast onze wijnen, Hollandse- en buitenlandse kazen, biedt Proefhuys een variëteit aan cadeauartikelen en vindt u in ons assortiment  heerlijke noten, zuidvruchten en andere lekkernijen. Kom snel langs in onze winkel en proef!
  

 

Vind een diëtist in Den Haag en omgeving