Tarieven/Vergoeding

 

Vergoeding door zorgverzekeraar

In 2018 heb je recht op 3 uur dieetadvisering (gemiddeld 6 consulten) vanuit de basisverzekering. Houd hierbij rekening met het jaarlijkse, verplichte eigen risico.
Consulten voor klanten verwezen voor Diabetes, COPD of hart- en vaatziekten vallen niet onder het verplichte eigen risico.
Kinderen tot 18 jaar hebben geen verplicht eigen risico.
Volwassenen en kinderen met een gemeentepolis Den Haag hebben geen verplicht eigen risico.

Naast vergoeding vanuit de basisverzekering kan het zijn dat je een extra vergoeding ontvangt vanuit de aanvullende verzekering. Raadpleeg hiervoor de polis of klik hier voor informatie over de vergoeding vanuit de aanvullende verzekering.

Prima Voeding heeft een contract met alle zorgverzekeraars.

Voor begeleiding bij Diabetes, COPD en hart- en vaatziekten is een contract afgesloten met ELZHA. Als er een verwijzing is van een van de huisartsen aangesloten bij ELZHA dan worden de consulten bij ELZHA gedeclareerd. Deze consulten vallen niet onder het eigen risico.

Menzis heeft voor hun verzekerden, verzekerd via collectief FNV, met overgewicht het programma Beter eten opgesteld. Hierin kan de verzekerde 3 uur per jaar begeleiding van de diëtist krijgen uit de basisverzekering, zonder dat dit ten koste gaat van het eigen risico. Hieraan zijn een aantal voorwaarden verbonden. De diëtist kan hier meer over vertellen en kijken of je in aanmerking komt voor dit programma.
Je krijgt dan een factuur van de diëtist die je zelf betaald en deze kan je dan indienen bij Menzis. Waarna zij de kosten vergoeden.

 

Directe toegankelijkheid diëtist

Per 1 augustus 2011 is de diëtist direct toegankelijk. Je hebt geen verwijzing meer nodig van je (huis)arts voor de diëtist. Echter, niet alle zorgverzekeraars vergoeden deze consulten, informeer daarom bij de zorgverzekeraar naar de voorwaarden. Vraag eventueel een verwijsbrief aan via de (huis)arts of tandarts.
 

De diëtisten van Prima Voeding zijn gecertificeerd om klanten via de directe toegang te screenen en te behandelen.

 

Tarieven

Klik hier voor de tarieven die Prima Voeding hanteert als de consulten zelf betaald moeten worden.

Indien je een weging op onze bio impedantie weegschaal wil, dan betaal je € 17,50 voor 1 weging en uitleg en advies van onze diëtist.
Wil je geregeld wegen op onze weegschaal, maar geen begeleiding, ook dat kan, dan betaal je € 5,00 per keer (na de eerste weging) en koop je een strippenkaart voor 3, 6 of 9 keer. Je plant dan samen met de diëtist die de eerste weging doet je vervolgafspraken in. De eerste weging kost je dan € 15,00 inclusief uitleg over de weging en advies.
Je krijgt altijd de uitslag van de weging via de e-mail thuisgestuurd.

Hieronder vind je de tarieven voor de verschillende pakketten en workshops die Prima Voeding aanbiedt. Alle pakketten en workshops dienen vooraf betaald te worden. Je ontvangt hiervoor een factuur. In de pakketten kan je kiezen uit meerdere vormen van begeleiding. De workshops worden altijd bij je thuis gegeven.

Klik hier voor de individuele workshop Gezond gezin.

Klik hier voor de tarieven van een workshop op maat.

Klik hier voor de individuele supermarktrondleiding.

 

Horeca

Voor de horeca ondernemer zijn diverse ondersteunende diensten beschikbaar vanuit Prima Voeding om te kunnen voldoen aan de allergenenwetgeving.
Klik hier voor een overzicht van de diensten en de prijzen.

Voor vragen over de vergoeding of tarieven neem contact op.