Training & advies voor kraamverzorgenden

Voeding in de kraamtijd
Voeding in de kraamtijd is een door het KCKZ geaccrediteerde scholing voor kraamverzorgsters over voeding voor de net bevallen vrouw. De scholing levert 2 punten op voor het kwaliteitsregister.
De bijeenkomst wordt gemiddeld gewaardeerd met een 8,7.

Aanmelden kan via de groene knop onderaan deze pagina!

Inhoud: 

Als kraamverzorgster verzorg je meerdere maaltijden per dag voor het gezin waar je kraamt. Door gezonde voeding herstelt de kraamvrouw sneller en heeft meer energie om deze pittige periode te doorstaan.

De bijscholing Voeding in de kraamtijd© is een 2,5 uur durende scholing over voeding voor een goed herstel van de kraamvrouw. In deze scholing leer je de basisprincipes over de voeding die een kraamvrouw nodig heeft in de kraamtijd en wanneer ze borstvoeding geeft. Je leert meer over welke voedingsmiddelen je kan aanraden bij bloedarmoede en obstipatie. Ook hebben we het over hardnekkige fabels rondom voeding en darmkrampen bij de baby. We gaan uitgebreid in op hoe de kraamverzorgster praktisch haar bijdrage kan leveren aan een gezonde voeding tijdens de kraamtijd en hoe je een diëtist in kan schakelen als je er zelf niet uit komt.

Na deze scholing heb je voldoende praktische handvaten en handige tips om een kraamvrouw te begeleiden bij een gezonde voeding in haar kraamtijd en daarmee een sneller herstel.

 

De scholing wordt gegeven door Liesbeth Smit, diëtist en eigenaar van Prima Voeding. Liesbeth heeft veel ervaring in het begeleiden van zwangeren en net bevallen vrouwen. Daarnaast is ze 3x ervaringsdeskundige door haar 3 (jonge) kinderen.

                                                                                                                        

Wanneer:

De bijeenkomst wordt regelmatig aangeboden in Voorburg, maar wordt ook aangeboden op locatie.

Daarnaast kan je ook met je team naar Voorburg komen voor een bijeenkomst met alleen jouw team. (min. 10 en max. 15 personen).

 

Voor de bijeenkomsten in Voorburg kijk in de agenda.

Voor een bijeenkomst bij jullie op locatie neem contact op met info@primavoeding.nl

 

Kosten:

Voor de bijeenkomst in Voorburg zijn de kosten: € 30,00 excl. BTW

Voor de bijeenkomst op locatie e-mail naar info@primavoeding.nl voor een prijsopgave.

 

Aanmelden:

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via het aanmeldformulier.

Indien de factuur door je werkgever betaald wordt of er meerdere personen op 1 factuur kunnen, dan kan je dat apart e-mailen naar info@primavoeding.nl na aanmelding via het aanmeldformulier.

 

Voor de aanvraag voor een in company training kan je e-mailen naar info@primavoeding.nl

 

Na aanmelding ontvang je de factuur per e-mail.

 

 

 

Algemene voorwaarden:

  • De betaling moet voldaan zijn voor de bijeenkomst.
  • De punten worden pas bijgeschreven na deelname aan de bijeenkomst en betaling.
  • Afmelden voor een bijeenkomst kan tot 1 week vooraf kosteloos. Indien binnen 1 week en 48 uur van te voren wordt afgezegd, dan wordt er €15,00 administratiekosten in rekening gebracht. En bij afzegging binnen 48 uur zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen. Wel kan er een collega in je plaats gaan.