Contact

Diëtistenpraktijk Prima Voeding

E: info@primavoeding.nl

T: 06-43577459

De praktijk is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8 en 17 uur.

Op 30 januari 2020 zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Je kan ons dan wel mailen via info@primavoeding.nl. Op 31 januari nemen we dan contact op.

Wij krijgen geregeld te horen dat er voorkeur is voor een diëtist. In verband met de wachttijden, werklocaties en werkdagen kunnen we daar helaas niet altijd aan voldoen. Wij rekenen op uw begrip.


Afspraak maken of afzeggen?

Wil je een afspraak maken of afzeggen? Dit kan 24 uur per dag per e-mail of telefonisch op werkdagen tussen 8 en 17 uur.

E: info@primavoeding.nl 
(Geef in de e-mail ook aan op welke locatie je een afspraak wil maken)

T: 06-43577459

 

Spreekuur

Wil je het spreekuur bezoeken? Bekijk hier op welke locaties je terecht kan in de regio Haaglanden.

Een afspraak in de avond? Vier avonden per maand kan je terecht in Medisch Centrum Oud Voorburg aan de Raadhuisstraat 49 in Voorburg. Daarnaast kan je op woensdagen in even weken een afspraak maken tot 19 uur.

 

Prima Voeding aan huis

In Voorburg, Den Haag, Leidschendam en Rijswijk (ZH) komt de diëtist van Prima Voeding bij je thuis voor advies en begeleiding als hier een medische indicatie voor is.
 

Wil je zeker weten dat de diëtist ook bij jou thuis komt of woon je in een ander gebied in de regio Haaglanden? Neem dan contact op met Prima Voeding en vraag naar de mogelijkheden.  

 

Meer informatie of een vraag?

Wil je meer informatie over wat Prima Voeding jou kan bieden? Heb je een vraag? Of wil je een offerte voor een workshop op maat?
Neem dan contact op met Prima Voeding.
 
 

Bedrijven en verenigingen

Wil je een workshop over voeding en leefstijl organiseren voor je medewerkers of klanten? Of heb je andere leuke ideeën voor je bedrijf omtrent voeding en leefstijl? Organiseer je een evenement en wil je een diëtist die hierbij is?
Prima Voeding denkt graag met je mee en maakt van een idee, een activiteit op maat. Neem contact op met Prima Voeding.