Goedevoornemens volhouden?

Gratis e-book met vijf van onze beste tips om van jouw voornemens een succes te maken.


Download
e-book »

Kieskeurige eter? Gratis e-book!

Met tips om van jouw kind (2 tot en met 10 jaar) een goede eter te maken.


Download
e-book »

Hoe blijf jij fit en gezond? Wij kunnen je helpen!

donderdag 2 april 2020

Heb jij ook moeite om je normale eetritme en porties aan te houden? Doordat je later opstaat, de kinderen thuis zijn, je meer trek hebt, door onrust of verveling of je meer eet doordat je nu elke dag alle maaltijden met het hele gezin eet?

Wil je graag tips om je eetritme weer normaal te krijgen, weer normale porties te eten en te zorgen dat je fit en gezond blijft in de komende periode? Dan kunnen wij je helpen!

 

Speciaal hiervoor hebben wij de eenmalige voedingscheck gericht op deze periode tijdens de Coronacrisis gemaakt. Naast de eenmalige check (Prima basis), van jouw voeding met daarbij een voorbeeld van een dagmenu en persoonlijke tips voor jou, ontvang je ook als bonus onze beste 10 tips om gezond en fit deze periode door te komen. Wil je een extra bonus ontvangen in de vorm van ons e-book met gezonde ontbijtjes, lunches en diners? Kies dan voor de check Prima extra.

En dit bieden we je nu aan voor de laagste prijs en je kan er gewoon voor thuis blijven. Zorg jij dat je gezond en fit blijft?

Meer informatie over de voedingscheck lees je hier.Meer berichten