Thema van de maand: veganistisch eten

dinsdag 2 april 2019

Deze maand is de Vegan Challenge, waarin je 30 dagen veganistisch kan eten en daarom staat onze facebookpagina en website in het teken van veganistische voeding in april.

Veganistisch eten wordt steeds populairder. Door deze groeiende groep komen er steeds meer vegan producten op de markt. En dit is fijn voor de veganisten onder ons. Nou hoeft niet iedereen van ons veganistisch te gaan eten. Maar in ieder geval wat vaker zonder vlees of vis eten is altijd een goed idee. Want duurzaam en gezond. 

Op de website zal een blog te lezen zijn van onze diëtist in opleiding Charlotte. Zij volgde een aantal maanden lang een veganistisch voedingspatroon. Daarnaast zullen we op onze facebook leuke recepten met jullie delen.

Wil jij ook veganistisch gaan eten of wil je weten of je volwaardig eet? Maak dan een afspraak bij één van onze diëtisten. Wist je dat Sarah vegetarisch eet? En wist je dat ook een eenmalige afspraak tot de mogelijkheden behoort en dit ook via skype of op ons avondspreekuur kan? Neem gerust contact met ons op.Meer berichten