Voorstellen

 

 

Ik ben Liesbeth Smit-Verbruggen, (kinder- en allergie)diëtist.

In 2003 heb ik mijn diploma tot diëtist gehaald aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. Sindsdien ben ik werkzaam geweest als diëtist bij twee thuiszorgorganisaties en bij een facilitair bedrijf. In december 2012 ben ik met veel plezier gestart met mijn eigen praktijk Prima Voeding. Sindsdien ben ik ook verbonden als expert aan een aantal websites voor zwangeren en (jonge) moeders en was ik in 2013 en 2014 regelmatig te horen en zien bij Omroep West.

Daarnaast heb ik een leuk gezin met man, twee dochters (november 2010 en september 2012) en een zoon (april 2014).

Wil je weten wat de werkwijze van Prima Voeding is? Klik dan hier.

Liesbeth is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Wil je meer weten over haar opleiding? Klik dan hier.
 
 
       

Mijn naam is Sarah van Teijlingen, (kinder)diëtist.

In juli 2017 heb ik mijn diploma Voeding en Diëtetiek behaald aan De Haagse Hogeschool. Na het behalen van mijn diploma heb ik in verschillende diëtistenpraktijken gewerkt in Leiden en Den Haag.

Vanaf oktober 2017 ben ik werkzaam bij diëtistenpraktijk Prima Voeding. Ik begeleid u met veel plezier met het bereiken van uw doelen. Persoonlijk voedings- en leefstijladvies om uw eetpatroon en leefstijl te verbeteren vind ik erg belangrijk.

Daarnaast eet ik vegetarisch en kan ik iedereen een gezonde voeding adviseren zonder of met vlees, waarbij ik kan putten uit eigen ervaring.

Sarah is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Wil je meer weten over haar opleiding? Klik dan hier.