Voorstellen

 

 

Ik ben Liesbeth Smit-Verbruggen, (kinder- en allergie)diëtist en praktijkeigenaar.

In 2003 heb ik mijn diploma tot diëtist gehaald aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. Sindsdien ben ik werkzaam geweest als diëtist bij twee thuiszorgorganisaties en bij een facilitair bedrijf. In december 2012 ben ik met veel plezier gestart met Prima Voeding. Sindsdien ben ik ook verbonden als expert aan een aantal websites voor zwangeren en (jonge) moeders en was ik in 2013 en 2014 regelmatig te horen en zien bij Omroep West.

Daarnaast heb ik een leuk gezin met man, twee dochters (november 2010 en september 2012) en een zoon (april 2014).

Wil je weten wat de werkwijze van Prima Voeding is? Klik dan hier.

Liesbeth is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Wil je meer weten over haar opleiding? Klik dan hier.
 
 
       

 

Ik ben Samantha Boymans, diëtist en kinderdiëtist in opleiding.

In 2016 heb ik mijn diploma tot diëtist gehaald aan De Haagse Hogeschool. Sindsdien heb ik op verschillende plekken in Den Haag als diëtist gewerkt.

Voor mij is voeding een belangrijk onderdeel van mijn leven, net zoals voor veel andere mensen. Een gezond lichaam is fijn, maar daarnaast vind ik het zeker zo belangrijk dat voeding leuk blijft en dat je kan blijven genieten. Ik streef ernaar om iedereen met succes te begeleiden om zijn of haar doelen te behalen.

Wil je weten wat de werkwijze van Prima Voeding is? Klik dan hier.

Samantha is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Wil je meer weten over haar opleiding? Klik dan hier.
 
 

Ik ben Aletta Winter, moeder van een dochter (2019) en sinds 2016 werkzaam als (kinder)dietist in de eerstelijnszorg. Het belangrijkste vind ik een passend advies te geven dat aansluit op jouw wensen. Op deze manier kunnen we samen ervoor zorgen dat de doelen die je voor ogen hebt ook worden behaald. Voeding kan jouw gezondheid verbeteren en preventief werken bij het ontwikkelen van ziektes. Ik vind het fijn om je hierin te begeleiden en jouw eventuele klachten te verminderen of te verhelpen.

 

Wil je weten wat de werkwijze van Prima Voeding is? Klik dan hier.

Aletta is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Wil je meer weten over haar opleiding? Klik dan hier.