Goedevoornemens volhouden?

Gratis e-book met vijf van onze beste tips om van jouw voornemens een succes te maken.


Download
e-book »

Kieskeurige eter? Gratis e-book!

Met tips om van jouw kind (2 tot en met 10 jaar) een goede eter te maken.


Download
e-book »

Voorstellen

 Van links naar rechts: Samantha, Liesbeth, Burcu en Lisa

 

 

 Ik ben Liesbeth Smit-Verbruggen, (kinder- en allergie)diëtist en praktijkeigenaar.

In 2003 heb ik mijn diploma tot diëtist gehaald aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. Sindsdien be

n ik werkzaam geweest als diëtist bij twee thuiszorgorganisaties en bij een facilitair bedrijf. In december 2012 ben ik met veel plezier gestart met Prima Voeding. Sindsdien ben ik ook verbonden geweest als expert aan een aantal websites voor zwangeren en (jonge) moeders en was ik in 2013 en 2014 regelmatig te horen en zien bij Omroep West. Daarnaast kan je mij of de praktijk regelmatig vinden in allerlei professionele tijdschriften om te vertellen over het belang van gezonde voeding bij bepaalde ziektebeelden. En ik spreek geregeld op congressen.

Daarnaast heb ik een leuk gezin met man, twee dochters (november 2010 en september 2012) en een zoon (april 2014).

Voeding is belangrijk om lekker in je vel te zitten, te genieten en gezonder te zijn/worden. Ik help je dan ook graag op weg om stappen te zetten naar een gezondere leefstijl. En daarbij kijk ik niet alleen naar je voeding, maar naar nog een heleboel andere dingen, zoals beweging, stress verminderen, goede slaap en natuurlijk wat het beste past bij jou en binnen jouw omgeving.

Naast begeleiden van mensen op de spreekuren en het geven van voorlichtingen zet ik me ook in voor de Haagsche Eerstelijns diëtisten als bestuurslid (2019 - heden) en voor een betere bekendheid van gezonde voeding bij mondgezondheid, waarin ik ook sinds 2017 in het bestuur zit.

Wil je weten wat de werkwijze van Prima Voeding is? Klik dan hier.

Liesbeth is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Wil je meer weten over haar opleiding? Klik dan hier.
 

 

 
Ik ben Samantha Boymans, (kinder)diëtist.

In 2016 heb ik mijn diploma tot diëtist gehaald aan De Haagse Hogeschool. Sindsdien heb ik op verschillende plekken in Den Haag als diëtist gewerkt. Sinds 2019 werk ik bij Prima Voeding.

Voor mij is voeding een belangrijk onderdeel van mijn leven, net zoals voor veel andere mensen. Een gezond lichaam is fijn, maar daarnaast vind ik het zeker zo belangrijk dat voeding leuk blijft en dat je kan blijven genieten. Ik streef ernaar om iedereen met succes te begeleiden om zijn of haar doelen te behalen.

Wil je weten wat de werkwijze van Prima Voeding is? Klik dan hier.


Samantha is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Wil je meer weten over haar opleiding? Klik dan hier.
 

 

 

 
Ik ben Burcu Barut, diëtist en kinderdiëtist in opleiding

In april 2019 heb ik mijn diploma tot diëtist gehaald aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. Sindsdien heb ik in Rotterdam en Den Haag als diëtist gewerkt.

Voor mij is voeding altijd belangrijk geweest. Dit komt door mijn zusje met coeliakie en moeder met diabetes type II. Een gezonde leefstijl begint immers met het maken van de juiste voedingskeuzes. Ik wil iedereen bij Prima Voeding met succes begeleiden om zijn/haar doelen te behalen.

Wil je weten wat de werkwijze van Prima Voeding is? Klik dan hier.

Burcu is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Wil je meer weten over haar opleiding? Klik dan hier.

 


Ik ben Lisa Maquelin, diëtist en schoonheidsspecialist (sinds 2015)

In het voorjaar van 2020 heb ik mijn diploma tot diëtist gehaald aan de Haagse Hogeschool in Den Haag, na een stage van 20 weken bij Prima Voeding. Ik vind het erg leuk nu echt als diëtist aan de slag te kunnen bij Prima Voeding.

Voor mij is voeding altijd al een belangrijk deel van mijn leven geweest, omdat ik op hoog niveau gesport heb. Hier kreeg ik dan ook verschillende voorlichtingen over voeding, waardoor mijn interesse voor voeding is ontstaan.

Ik vind het erg belangrijk om naast gezond te eten ook nog te kunnen blijven genieten met een gezond voedingspatroon. Mijn doel is dan ook om iedereen daarin te begeleiden zodat de doelen bereikt kunnen worden.

Wil je weten wat de werkwijze van Prima Voeding is? Klik dan hier.

Lisa is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Wil je meer weten over haar opleiding? Klik dan hier.