Kieskeurige eter? Gratis e-book!

Met tips om van jouw kind (2 tot en met 10 jaar) een goede eter te maken.


Download
e-book »

Voorstellen

 Ik ben Liesbeth Smit-Verbruggen, (kinder- en allergie)diëtist en praktijkeigenaar.

In 2003 heb ik mijn diploma tot diëtist gehaald aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. Sindsdien ben ik werkzaam geweest als diëtist bij twee thuiszorgorganisaties en bij een facilitair bedrijf. In december 2012 ben ik met veel plezier gestart met Prima Voeding. Sindsdien ben ik ook verbonden als expert aan een aantal websites voor zwangeren en (jonge) moeders en was ik in 2013 en 2014 regelmatig te horen en zien bij Omroep West.

Daarnaast heb ik een leuk gezin met man, twee dochters (november 2010 en september 2012) en een zoon (april 2014).

Wil je weten wat de werkwijze van Prima Voeding is? Klik dan hier.

Liesbeth is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Wil je meer weten over haar opleiding? Klik dan hier.
 
 
       

 

 

Ik ben Samantha Boymans, diëtist en kinderdiëtist in opleiding.

In 2016 heb ik mijn diploma tot diëtist gehaald aan De Haagse Hogeschool. Sindsdien heb ik op verschillende plekken in Den Haag als diëtist gewerkt.

Voor mij is voeding een belangrijk onderdeel van mijn leven, net zoals voor veel andere mensen. Een gezond lichaam is fijn, maar daarnaast vind ik het zeker zo belangrijk dat voeding leuk blijft en dat je kan blijven genieten. Ik streef ernaar om iedereen met succes te begeleiden om zijn of haar

doelen te behalen.

Wil je weten wat de werkwijze van Prima Voeding is? Klik dan hier.

Samantha is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Wil je meer weten over haar opleiding? Klik dan hier.
 

 

 

 

Ik ben Burcu Barut, diëtist en kinderdiëtist in opleiding

In april 2019 heb ik mijn diploma tot diëtist gehaald aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. Sindsdien heb ik in Rotterdam en Den Haag als diëtist gewerkt.

Voor mij was voeding altijd belangrijk geweest. Dit komt door mijn zusje met coeliakie en moeder met diabetes type II. Een gezonde leefstijl begint immers met de juiste voedingskeuzes die wij maken. Ik wil iedereen bij Prima Voeding met succes te begeleiden om zijn/haar doelen te behalen.

Wil je weten wat de werkwijze van Prima Voeding is? Klik dan hier.

Burcu is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Wil je meer weten over haar opleiding? Klik dan hier.

 

Ik ben Lisa Maquelin, diëtist in opleiding aan de Haagse Hogeschool. Halverwege 2020 verwacht ik mijn diploma aan de opleiding Voeding & Diëtetiek te behalen.
Voor mij is voeding altijd al een belangrijk deel van mijn leven geweest, omdat ik op hoog niveau gesport heb. Hier kreeg ik dan ook verschillende voorlichtingen over voeding, waardoor mijn interesse in voeding is ontstaan. Ik ben een enthousiaste en leergierige stagiair, die ernaar streeft om aankomende periode haar leerdoelen te behalen.

Mijn lange termijn doel is dan ook om anderen te kunnen motiveren tot het behalen van zijn/haar doel.

Lisa loopt stage in onze praktijk van 3 februari 2020 tot en met 12 juni 2020. Ze is vooral te vinden op onze locaties in Voorburg en het Rijswijkseplein en de Stationsweg in Den Haag.