Kieskeurige eter? Gratis e-book!

Met tips om van jouw kind (2 tot en met 10 jaar) een goede eter te maken.


Download
e-book »

Praktijknieuws

Spelregels voor afspraken op locatie

woendag 13 mei 2020

Wij zijn heel blij weer te mogen starten met het ontvangen van klanten op onze locaties. Echter moeten we voldoen aan een aantal richtlijnen om jullie veilig te kunnen ontvangen en daarom hebben we spelregels opgesteld.

We sturen deze vooraf de afspraak aan iedereen per e-mail toe. Daarnaast is het natuurlijk ook nog altijd mogelijk om afspraken telefonisch of via beeldbellen te doen. Wij nemen weer vooraf contact met je op om de voorkeur te bes…

Lees verder »

Nog 1 weekje thuis

vrijdag 8 mei 2020

Wij werken nog een weekje thuis.
Ondanks dat wij weer op locatie aan de slag mogen vanaf 11 mei hebben wij nog even tijd nodig om alles veilig te maken om jullie weer te ontvangen. Vanaf 18 mei openen de meeste van onze locaties weer de deuren. Als je een afspraak hebt wordt je vooraf gebeld. Je kan er ook nog voor kiezen om ons telefonisch of via beeldbellen te spreken.
We houden je op de hoogte.
 

Lees verder »

De diëtistenpraktijk op 1,5 meter? Nog veel vragen te beantwoorden

maandag 27 april 2020

28 april voelde, tot dinsdag (21 april), voor mij als de dag van je uitgerekende datum, wanneer je een kind verwacht. Je weet wel dat heel weinig kinderen op die datum geboren worden, maar toch heb je wel grote verwachtingen voor die dag en is dat de dag waar je naartoe werkt.

Afgelopen dinsdag werd ook weer duidelijk dat je in deze coronacrisis niet te veel kan richten op een bepaalde datum. En natuurlijk wist ik wel dat we op 28 april niet wee…

Lees verder »

Update Coronavirus 22 april

woendag 22 april 2020

Naar aanleiding van de weer verlengde maatregelen vanwege het coronavirus zetten wij alle afspraken om in telefonische consulten of via beeldbellen in ieder geval tot en met 20 mei 2020. Dit betekent dat de afspraak over het algemeen op dezelfde dag en tijd blijft staan.Wij nemen ruim voor je afspraak contact hierover met je op.

Wij missen jullie en begrijpen heel goed dat jullie weer graag op locatie met ons willen praten en willen wegen. Wij…

Lees verder »

Webinar gezond en zonder extra kilo's de coronacrisis door

donderdag 16 april 2020

Webinar op 22 april om 14 uur en 23 april om 20 uur. Meld je nu aan!

Is jouw eetritme ook in de war vanwege thuis werken, de kinderen thuis of omdat je eenzaam bent in deze coronatijd? Of beweeg je minder door dichte sportscholen, sportclubs en doordat het onaantrekkelijk is om naar buiten te gaan?

Voel je allerlei emoties en eet je daardoor makkelijker een ongezond tussendoortje? Of is het gezellig om samen met het gezin te eten en pak…

Lees verder »

Praktijk gesloten op feestdagen

vrijdag 10 april 2020

Vanwege de feestdagen in het voorjaar is de praktijk de volgende dagen gesloten en telefonisch niet bereikbaar op:

Maandag 13 april 2020 (2e Paasdag)
Maandag 27 april 2020 (Koningsdag)
Donderdag 21 mei 2020 (Hemelvaartsdag)
Maandag 1 juni 2020 (2e Pinksterdag)

Je kan ons wel mailen via info@primavoeding.nl. De mail wordt dat op de dag erna beantwoord. 

Fijne dagen! 

Lees verder »

Update Corona en spreekuur

maandag 6 april 2020

Naar aanleiding van de verlengde maatregelen vanwege het coronavirus zetten wij alle afspraken om in telefonische consulten of via beeldbellen in ieder geval tot en met 28 april 2020. Dit betekent dat de afspraak over het algemeen op dezelfde dag en tijd blijft staan.

Wij nemen ruim voor je afspraak contact hierover met je op.

Het is nog altijd mogelijk om een intake in te plannen in deze periode. Ook deze wordt telefonisch of beeldbellen ge…

Lees verder »

Hoe blijf jij fit en gezond? Wij kunnen je helpen!

donderdag 2 april 2020

Heb jij ook moeite om je normale eetritme en porties aan te houden? Doordat je later opstaat, de kinderen thuis zijn, je meer trek hebt, door onrust of verveling of je meer eet doordat je nu elke dag alle maaltijden met het hele gezin eet?

Wil je graag tips om je eetritme weer normaal te krijgen, weer normale porties te eten en te zorgen dat je fit en gezond blijft in de komende periode? Dan kunnen wij je helpen!

 

Speciaal hiervoor hebben w…

Lees verder »

Hoe fit te blijven tijdens de Coronacrisis?

maandag 30 maart 2020

We lopen van slaapkamer naar de ontbijttafel en door naar de laptop. We werken thuis, dus stappen niet op de fiets, of lopen naar het openbaar vervoer en zelfs niet eens die paar stappen naar de auto. De lunchwandeling hebben we ook laten schieten, nu er geen collega’s zijn om mee een rondje te lopen. En naar het overleg op de 5e  met de trap, tsja, dat hoeft ook even niet. De kinderen hoeven ook niet meer naar en van school, BSO en sportlessen. …

Lees verder »

Ondersteuning collega's 2e lijn

zaterdag 28 maart 2020

Beste collega-diëtisten,
We moeten er samen de schouders onder zetten om de zorg te leveren aan iedereen die dat nodig heeft. Ik wil dan ook benadrukken dat wij bereikbaar zijn en patiënten kan overnemen die normaal gesproken in de polikliniek gezien worden. Ook patiënten die ontslagen worden vanuit het ziekenhuis kunnen wij ondersteunen. De afspraken vervangen we door een telefonisch of videoconsult. We hebben dezelfde week nog ruimte voor een …

Lees verder »

Column: Gezond eten tijdens coronacrisis

woendag 25 maart 2020

Liesbeth schreef haar 2e column voor Voeding Nu over hoe je gezond kan eten, terwijl je veel thuis bent.

Thuiswerken of thuis zijn van school, het brengt heel wat veranderingen met zich mee. Voor velen van ons is het dagelijkse ritme verstoord. En de lege schappen chips, chocolade, koekjes, snoep en andere snacks doen mij vermoeden dat er in veel huishoudens nu veel verleidingen aanwezig zijn. Hoe helpen wij onze cliënten hiermee om te gaan? …

Lees verder »

Column Liesbeth over de praktijkvoering in deze periode

zaterdag 21 maart 2020

Liesbeth schrijft de komende periode een aantal columns voor Voeding Nu.
Ze deelt deze graag met jullie via deze weg. De eerste gaat over de invloed op de praktijkvoering van Prima Voeding. Later volgen er nog een aantal over wat we klanten momenteel adviseren rondom voeding en beweging. Lees je mee?
 

Corona en de diëtistenpraktijk
Liesbeth Smit-Verbruggen: Social distancing raakte me meteen

Donderdagmiddag kwam het bericht van versc…

Lees verder »

Update Coronavirus

donderdag 19 maart 2020

De laatste dagen waren voor mij en mijn team hectisch. Op zondagmiddag besloot ik om onze (vaak ook kwetsbare) klanten, Samantha, Burcu, Lisa en mijzelf en mijn gezin te willen beschermen tegen de gevolgen van het coronavirus en daarnaast ook actie te ondernemen richting Flatten the curve (een filmpje dat mij echt aangreep) en dat je hier terug kan kijken.

Wij werken gewoon door, maar op een andere manier en dat is voor iedereen aanpassen. En wa…

Lees verder »

Update Coronavirus zondag 15 maart

zondag 15 maart 2020

Inmiddels is wel duidelijk dat de situatie rondom het Coronavirus ons allen raakt. Allereerst willen we jou en je naasten dan ook veel succes toewensen met het behouden van de gezondheid, eventuele zorgen rondom werk enz.

Vandaag hebben wij besloten om alle afspraken om te zetten in telefonische consulten of via beeldbellen in ieder geval tot en met 5 april 2020. Hiermee proberen wij eraan bij te dragen verspreiding van het virus, waar het kan t…

Lees verder »

Update Coronavirus

donderdag 12 maart 2020

Vandaag zijn er nieuwe maatregelen afgekondigd rondom het Coronavirus. Ook wij willen verspreiding zoveel mogelijk beperken. Huisbezoeken zullen wij omzetten in telefonische consulten, omdat het hier vaak gaat om kwetsbare mensen.

Onze spreekuren zullen gewoon doorgang blijven vinden. Ook om lange wachttijden voor jou, op termijn, te voorkomen. Wel bieden we aan om afspraken telefonisch of via Skype te kunnen laten doorgaan. Wil je je afspraak …

Lees verder »

Coronavirus maatregelen

donderdag 5 maart 2020

Ook in onze praktijk hebben wij op advies van het RIVM maatregelen genomen om het Coronavirus zo min mogelijk te verspreiden.
Wij zullen tot nader order geen handen geven om besmetting te beperken. Daarnaast vragen wij je om de afspraak (minimaal 24 uur van tevoren) af te zeggen indien je koorts hebt en daarbij luchtwegklachten, zoals hoesten.

Bedankt voor je begrip.


 

Lees verder »

Welkom Lisa

dinsdag 4 februari 2020

Vanaf 3 februari tot en met 12 juni 2020 komt Lisa stage lopen in onze praktijk. ZIj wordt begeleid door Samantha en Liesbeth en is dan ook het meest te vinden op onze locaties in Voorburg.

Daarnaast is zij ook op de locatie Rijswijkseplein en de Stationsweg in Den Haag te vinden.

We wensen Lisa veel plezier bij Prima Voeding.

Lees verder »

Welkom Burcu

zaterdag 1 februari 2020

Sinds 3 weken is Burcu Barut werkzaam in onze praktijk. Zij zal Aletta Winter haar werkzaamheden vervangen. Je vindt Burcu op onze locaties aan de Zuidlarenstraat, De Dreef, Calandstraat en de Goudenregenstraat in Den Haag en aan de Raadhuisstraat in Voorburg.

Wil je meer weten over Burcu? Klik dan hier.

Wij wensen Burcu veel plezier in haar werkzaamheden voor Prima Voeding.

Lees verder »

Praktijk gesloten

dinsdag 21 januari 2020

Op 30 januari zijn wij door scholing en vakantie telefonisch niet bereikbaar. Je kan wel mailen naar info@primavoeding.nl en dan krijg je 31 januari weer antwoord op je vraag.

 

Lees verder »

vrijdag 20 december 2019

Lees verder »

Praktijk gesloten

vrijdag 20 december 2019

Wij zijn gesloten van 21 december tot en met 1 januari. Wij zijn in deze periode ook niet telefonisch bereikbaar. Je kan de voicemail inspreken of ons een bericht sturen per e-mail via info@primavoeding.nl.

We zien iedereen graag weer in het nieuwe jaar in goede gezondheid.

 

Lees verder »

Vacature

donderdag 12 december 2019

Vanwege het vertrek van 1 van onze diëtisten zijn wij op zoek naar een nieuwe collega (kinder)diëtist. Voor informatie over vacature https://www.primavoeding.nl/vacature

Lees verder »

Tips voor december

dinsdag 10 december 2019

Het is weer december, de feestmaand. Voor de meeste mensen is dit de lastigste maand om gezond te eten en voldoende te bewegen. Alle verleidingen maakt het heel erg moeilijk en daarnaast is het lang donker, waardoor we minder snel naar buiten gaan. De vraag luidt is het in de maand december dat we in gewicht toenemen? Of is het juist van oud en nieuw tot Kerst?

Vaak is het van oud en nieuw tot Kerst, kortom het hele jaar. Toch blijft de maand de…

Lees verder »

Dit jaar nog 'gratis' starten bij de diëtist?

vrijdag 18 oktober 2019

Wil je dit jaar nog starten met gezonder eten? En is het eigen risico voor dit jaar al opgebruikt? Dan kan je dit jaar nog zonder kosten naar de diëtist.
Dus waarom wachten tot januari?

De betaling van de begeleiding van de diëtist vindt plaats vanuit de basisverzekering. En valt niet meer onder het eigen risico als dit al op is.

Voor kinderen tot 18 jaar valt de vergoeding aan de diëtist ook niet onder het eigen risico.

Ook voor mense…

Lees verder »

Nieuwe locaties

woendag 16 oktober 2019

In september hebben wij locatie 9 en 10 geopend. Eén in Voorburg en één in Den Haag.

In Voorburg vind je nu Liesbeth ook in Huisartsenpraktijk Sander aan de Mgr. van Steelaan. Aletta is gestart in de Westerpolikliniek aan de Goudenregenstraat in Den Haag. Iedereen is welkom om een afspraak te maken op één van deze locaties.

Tot ziens.

 

 

Lees verder »

Nieuwe collega

dinsdag 24 september 2019

Misschien hebben jullie al kennis gemaakt met haar. Vanaf 5 september is Aletta onze praktijk komen versterken. Zij vult ons team aan en zal een klein deel van Sarah haar spreekuren gaan vervangen. Aletta zal spreekuur doen op onze locaties aan de Zuidlarenstraat, de Dreef, op de Raadhuisstraat in Voorburg. En zij start tevens een heel nieuw spreekuur op onze locatie in de Westerpolikliniek aan de Goudenregenstraat in Den Haag.

Aletta werkt …

Lees verder »

Nieuwe collega

donderdag 22 augustus 2019

Misschien hebben jullie al kennis gemaakt met haar. Vanaf 11 augustus is Samantha onze praktijk komen versterken. Zij zal een deel van Sarah haar spreekuren gaan vervangen. Samantha zal spreekuur gaan doen op onze locaties aan het Rijswijkseplein in Den Haag en in Voorburg op de Raadhuisstraat en de Oranje Nassaustraat.

Samantha werkt sinds 2016 als diëtist. In het najaar start zij met de post HBO kindervoeding en kinderdiëtetiek en die in he…

Lees verder »

Vakantie

zondag 21 juli 2019

De vakanties zijn nu ook in het midden van het land begonnen. En natuurlijk vieren wij ook vakantie. Toch staat in de vakantie Liesbeth of Sarah voor je klaar. We zijn gewoon bereikbaar en je kan een afspraak maken op het spreekuur.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie. Geniet en rust uit.

Lees verder »

Wij zoeken een nieuwe collega

dinsdag 25 juni 2019

Wij zijn op zoek naar een 3e collega. Wil je werken in een afwisselende omgeving, werk je graag met kinderen en kan je goed zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kijk hier voor de volledige vacature.

Vragen over de vacature kan je stellen aan Liesbeth Smit via liesbethsmit@primavoeding.nl. Wil je haar telefonisch spreken, mail dan eerst even, dan kunnen jullie een afspraak maken om te bellen.

Lees verder »

Meet je lichaamssamenstelling met korting!

donderdag 16 mei 2019

Zaterdag 25 mei tussen 9 en 11 uur kan je voor €10,00 je lichaamssamenstelling, zoals vetmassa, spiermassa en lichaamsvocht laten meten op onze Inbody weegschaal. Daarnaast ontvang je een kort voedings- en beweegadvies van onze diëtist. Altijd al nieuwsgierig geweest naar je lichaamssamenstelling? Kom dan langs! Je kan gewoon binnenlopen.

Locatie: Medisch Centrum Oud Voorburg, Raadhuisstraat 49, 1e etage.

Voor meer informatie bekijk onze f…

Lees verder »

Wat vindt Miriam, JOGG regisseur, van de samenwerking met onze praktijk

dinsdag 7 mei 2019

Wij ontvingen afgelopen maand weer een mooi referentie. Dit maal van Miriam Blom, Jogg-regisseur voor de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Sinds enige tijd werk ik zeer prettig samen met de diëtistenpraktijk Prima Voeding. Eigenaar en diëtist Liesbeth reageert altijd adequaat op mijn vragen en onze afspraken verlopen soepel. Liesbeth of haar collega Sara geven voor mij voorlichtingen aan ouders of kinderen op het gebied van gezonde voeding in he…

Lees verder »

Meet je lichaamssamenstelling met korting!

dinsdag 30 april 2019

Zaterdag 25 mei tussen 9 en 11 uur kan je voor €10,00 je lichaamssamenstelling, zoals vetmassa, spiermassa en lichaamsvocht laten meten op onze Inbody weegschaal. Daarnaast ontvang je een kort voedings- en beweegadvies van onze diëtist. Altijd al nieuwsgierig geweest naar je lichaamssamenstelling? Kom dan langs! Je kan gewoon binnenlopen.

Locatie: Medisch Centrum Oud Voorburg, Raadhuisstraat 49, 1e etage.

Voor meer informatie bekijk onze flyer.…

Lees verder »

Praktijk gesloten

woendag 17 april 2019

Vanwege de feestdagen is de praktijk gesloten op:

Maandag 22 april (2e Paasdag)
Donderdag 30 april (Hemelvaartsdag)
Maandag 10 juni (2e Pinksterdag)

We zijn die dagen ook telefonisch niet bereikbaar. Je kan natuurlijk wel een e-mail sturen. Die beantwoorden we de dag daarna.

Fijne feestdagen!

Liesbeth, Sarah en Charlotte

Lees verder »

Klanttevredenheid

donderdag 28 maart 2019

Wij kregen vorige week een mooi certificaat toegestuurd van Qualizorg, onze partner waarmee we onze kwaliteit meten.

Jullie gaven ons gemiddeld een 8,6! En daar zijn we heel blij mee.

Wij willen iedereen vragen om ons onderzoek, dat je maximaal 1x per jaar ontvangt, in te blijven vullen. Zo kunnen wij aanpassingen doen waar nodig. Maar we krijgen ook vaak complimenten! Heel leuk.

Lees verder »

Kinderafdeling Prima Voeding gelanceerd!

vrijdag 22 maart 2019

Vandaag is Prima Voeding Junior, de kinderafdeling van Prima Voeding, speciaal voor de begeleiding van kinderen van 0-12 jaar gelanceerd!

Binnen deze afdeling van Prima Voeding bundelen we 18 jaar ervaring in het begeleiden van kinderen. Zowel Liesbeth als Sarah zijn kinderdiëtist en werken dagelijks met kinderen. Met de lancering van onze kinderafdeling zorgen we dat al onze kennis samenkomt.

Voor Liesbeth is dit een langgekoesterde wens die u…

Lees verder »

Stagiar: Charlotte Wttewaal

donderdag 24 januari 2019

Sinds deze week is Charlotte Wttewaal (spreek uit als Uutewaal) bij ons gestart als stagiair. Zij studeert aan de opleiding Voeding en diëtetiek en is tot 7 juni bij ons. Ze gaat ons ondersteunen in allerlei taken, maar zal ook gesprekken voeren onder de begeleiding van Sara en Liesbeth.
 

Je komt haar tegen op al onze locaties. Charlotte veel succes met je stage.

Lees verder »

Folder bestellen Voeding en Mondgezondheid

dinsdag 15 januari 2019

Sinds kort kan je als zorgprofessional of ouder onze folder over Voeding en mondgezondheid bestellen. De folder bevat praktische tips over voeding voor het voorkomen en verminderen van cariës en erosie. De folder is gericht op ouders van kinderen in de leeftijd van 2-11 jaar.

Je kan de folder bijvoorbeeld uitdelen in je diëtistenpraktijk of mondzorgpraktijk.

Voor meer informatie klik hier.

Lees verder »

Jarig

maandag 24 december 2018

Vandaag bestaat de praktijk 6 jaar en daar ben ik trots op. 6 jaar geleden ging ik naar de Kamer van Koophandel om Prima Voeding in te schrijven en sindsdien zijn er leuke en goede dingen op mijn pad gekomen.

Inmiddels werk ik niet meer alleen en werkt Sarah ook bij Prima Voeding. Samen draaien we inmiddels 1,8 FTE per week en 8 locaties in Voorburg en Den Haag.

6 jaar geleden had ik nog geen klanten en inmiddels hebben we bijna 1400 mensen m…

Lees verder »

Fijne feestdagen

woendag 19 december 2018

Ook wij gaan een aantal dagen genieten met gezin, familie en vrienden. Daarom is de praktijk gesloten van 24 december tot en met 2 januari. We zijn dan ook telefonisch niet bereikbaar.

Voor spoedafspraken, of het alvast inplannen van een afspraak in het nieuwe jaar kan een e-mail gestuurd worden naar info@primavoeding.nl. De mail wordt dagelijks gelezen met uitzondering van 25, 25 december en 1 januari.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen…

Lees verder »

Eerste afspraak in 2018

dinsdag 11 december 2018

Wil je in 2018 nog een eerste afspraak maken, wees er dan snel bij. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar, helaas niet meer op alle locaties. Op onze locaties in Voorburg maak je nog de meeste kans.

De praktijk is gesloten vanaf 24 december tot en met 2 januari. Wij zijn dan ook telefonisch niet bereikbaar. Voor het maken van een spoedafspraak kan je mailen naar info@primavoeding.nl. De mail wordt alle dagen, behalve 25,26 december en 1 janua…

Lees verder »

Weegschaal weer gecheckt

donderdag 15 november 2018

Onze bio impedantie weegschaal die op onze hoofdlocatie aan de Raadhuisstraat in Voorburg is weer gekalibreerd en geijkt en kan weer een jaar zijn belangrijke werk doen.
Onze bio impedantie weegschaal geeft informatie over je vochtgehalte, vetmassa en spiermassa. Dit is heel nuttige informatie voor onze begeleiding. En leuk om te zien voor jezelf.

Wij hebben deze weegschaal alleen op de Raadhuisstraat staan, omdat het een flinke aanschaf is e…

Lees verder »

Dit jaar nog 'gratis' starten met begeleiding bij de diëtist?

maandag 22 oktober 2018

Wil je dit jaar nog starten met gezonder eten? En is het eigen risico voor dit jaar al opgebruikt? Dan kan je dit jaar nog zonder kosten naar de diëtist.
Dus waarom wachten tot januari?

De betaling van de begeleiding van de diëtist vindt plaats vanuit de basisverzekering. En valt niet meer onder het eigen risico als dit al op is.

Voor kinderen tot 18 jaar valt de vergoeding aan de diëtist ook niet onder het eigen risico.

Ook voor mensen …

Lees verder »

Nieuwe algemene voorwaarden

donderdag 30 augustus 2018

Onze algemene voorwaarden zijn sinds deze week aangepast.

Hierin lees je onder andere meer over het hoe en wanneer afzeggen van een afspraak. Wij hebben nog geregeld klanten die hun afspraak te laat afbellen of vergeten. Hierdoor loopt onze wachtlijst op sommige momenten op, terwijl dit dan niet nodig zou zijn. Ook sturen wij liever geen facturen, daar is niemand bij gebaat.

Daarom vragen we je ook om minimaal 24 uur van te voren af te bellen…

Lees verder »

Meten lichaamssamenstelling op onze hoofdlocatie in Voorburg

woendag 22 augustus 2018

Sinds december 2017 hebben wij op onze hoofdlocatie, Raadhuis 49 te Voorburg, een BIA weegschaal. De meeste van onze patiënten zijn er enthousiast over. Net als wijzelf trouwens. Ben jij er al op geweest?

Niet iedereen weet misschien wat een BIA weegschaal doet. Daarom een korte uitleg. 

Wat doet een BIA weegschaal?

Deze weegschaal meet met behulp van elektronen (bio-elektrische impedantie analyse (BIA)) de samenstelling van je lichaam. Onze…

Lees verder »

Maak kennis met Prima VoedingNieuwe locatie

vrijdag 2 februari 2018

Prima Voeding is sinds eind januari ook te vinden aan de Dreef 56 in Den Haag. Dit is een locatie van de Jeugdtandzorg West waar we een goede samenwerking mee hebben.

Iedereen is van harte welkom op deze locatie. Dus maak gerust een afspraak.

Lees verder »

Volwaardig lid Diëtistennetwerk NCV

donderdag 14 december 2017

Al een aantal jaar was Liesbeth aspirant lid van het Diëtistennetwerk van de NCV. Sinds dit jaar is zij ook volwaardig lid en word dus ook op de website van de NCV vermeld als gespecialiseerde Coeliakie diëtist.

Je kan voor dieetadviezen bij Coeliakie of allergieën op het spreekuur terecht bij Liesbeth en zij houdt spreekuur in Medisch Centrum Oud Voorburg op dinsdag (ook de avond), woensdag, donderdag en vrijdag.

Ook zijn consulten via Sky…

Lees verder »

Dieetverklaringen voor de belastingdienst

woendag 22 november 2017

Als behandelend diëtist kunnen wij ook een dieetverklaring voor de belastingdienst verzorgen. Als je bijvoorbeeld het FODMAP hebt gevolgd of aan moest komen in gewicht. Daarnaast zijn er nog andere diëten waarvoor je een extra aftrek kan doen voor de belasting. Voor de volledige lijst klik hier.

Als je wilt dat wij een verklaring voor je maken, dan kan je ons mailen via info@primavoeding.nl.
Voorwaarde is wel dat je bij ons onder behandeling b…

Lees verder »

Sarah stelt zich voor

zondag 5 november 2017

Per 23-10 werkt Sarah van Teijlingen als diëtist voor Prima Voeding.

Sarah is in 2017 afgestudeerd en heeft gewerkt voor 2 andere diëtistenpraktijken in Leiden en Den Haag. Ze vindt het geven van een persoonlijk voedings- en leefstijladvies erg belangrijk en gaat dan ook met veel plezier aan de slag.

Daarnaast is zij deze maand ook opgeleid in de methode Grip op Koolhydraten. En kan zij dus ook iedereen helpen die een koolhydraatbeperkte voedin…

Lees verder »